om oss

Om oss

Løperen er en bedrift som driver med rask levering og henting av varer. Konseptet fungerer ved at du kan bestille eller sende omtrent hva som helst innenfor Nord-Jæren. Deretter vil Løperen enten kjøre å kjøpe det som er bestilt og levere det til ønskelig adresse eller Løperen vil komme å hente og levere det som skal sendes.

Å gjøre noe nytt og noe spennende skaper fantastisk følelse i våre unge sjeler. Vi ønsker å utvikle oss, vi skal utvikle oss og vi trenger dere. Små og store bedrifter, unge og eldre, folk med en travel hverdag og folk med en roligere hverdag. Vi har tid til deg, vi er raske og vi er effektive. Vi ser et voksende behov for leveringstjenester og vi ser et behov for tjenester med høy kvalitet og fleksible løsninger i ulike situasjoner. Vi er en lokal bedrift med stort ønske om utvikling og vårt konsept finnes allerede i mange europiske land.
“Bedriften skal drive med leverings-tjenester av praktisk talt det meste av hva kunden ønsker å bestille innenfor Stavanger regionen.“

Vår visjon

Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for folket i Nord Jæren. Vi har alle opplevd tidsklemma og ofte rekker man ikke å gjøre alt man skulle ha gjort i løpet av en dag. Tiden har generelt blitt mer verdifull i vårt stressa samfunn og det er nettopp her vi håper at vi kan bidra med å frigjøre litt tid for den enkelte. Vi ønsker også å gjøre hverdagen litt bedre for de som av en eller annen grunn ikke har mulighet til å komme seg ut av huset. Vår visjon og våre verdier er viktige for oss, og vi håper at det vil reflekteres på kundene slik at vi alltid kan oppnå best mulig resultat. Gjennom god service, ansvar og samarbeid, erfaring og høy kvalitet har vi fokus på at alle våre kunder skal komme til å bruke oss igjen. Vi ønsker å skape tillit og et bredt nettverk.

Våre Mål

  • å bidra med å frigjøre litt tid for den enkelte
  • å gjøre hverdagen litt enklere for de som av en eller annen grunn ikke kommer se gut av huset.
  • å tilby noe nytt i hverdagen til både bedrifter og private.
  • å innføre et NYTT konsept som allerede finnes i mange andre steder i Europa, men som ikke finnes verken i Stavanger, Sandnes og på Nord-Jæren.
Vi bryr oss om deg, dine varer og vår reputasjon. Følg gjerne vår Facebook side Løperen. Har dere spørsmål bruk vår kontakt skjemaet eller ring oss på 520 555 11.
ring oss

Adresse

  • Løperen
  • Varaberglia 21
  • N-4051 SOLA

Åpnings tider

Mandag – Fredag
06:00 til 23:00
Lørdag
08:00 til 23:00
Søndag
09:00 til 21:00